BACKGROUND Publiek, Cultuur & Non Profit

Als mediamaker heb ik jarenlang radio & televisie en cross media formats bedacht, ontwikkeld en gemaakt voor de NPO met name voor de NTR. Als innovatiemanager voor de raad van bestuur van de NPO heb ik op strategisch niveau een kennisnetwerk opgebouwd voor alle publieke omroepen met een on line magazine, maandelijkse masterclasses, workshops en een jaarlijks festival voor 1000 pax. In het verlengde daarvan heb ik voor de European Broadcasting Union, een kennissessie vorm gegeven voor 250 internationale omroepbestuurders. En ja, ook die kreeg ik in beweging.
Voordat ik mediamaker werd heb ik voor diverse culturele en non profit organisaties gewerkt.
Aan de Universiteit Utrecht ben ik afgestudeerd in Kunstbeleid en Management, op zelfstandig onderzoek naar The Service Management in the Johannesburg Theatres, South Africa.